Ochrana Osobných ÚDAJOV

DATA PROTECTION

Zásady ochrany osobných údajov

  1. Úvodné ustanovenia
  2. Pre potreby týchto Zásad sa rozumie

Erik Barta – BAWORLDWIDE
94501 Komárno, Hviezdna 5/6
IČO: 41845676
DIČ: 1075567911

Okresný úrad Komárno
Číslo živnostenského registra: 410-16452

Osobnými údajmi: meno, priezvisko, e-mailová adresa, telefónne číslo, IP adresa, cookie/s.

Prevádzkovateľ pri spracovaní osobných údajov postupuje v súlade s nasledujúcimi právnymi predpismi:

  • Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov
  • Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (ďalej len “Nariadenie”)

Účely a doby spracovania Osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ spracováva Osobné údaje pre nasledujúce účely:

    Poskytovanie služieb na webstránke www.baworldwide.sk
  • plnenie povinností v súvislosti s uplatnením práv z chybného plnenia, poskytnutia súčinnosti správnym orgánom, polícii, súdu: Prevádzkovateľ je oprávnený spracovávať základné osobné, identifikačné a kontaktné údaje po dobu 1 rok

Ochrana osobných údajov a informácie o spracovaní

Osobné údaje sú v tejto súvislosti nevyhnutné pre poskytnutie konkrétnej služby Prevádzkovateľa.

Po uplynutí lehôt uvedených v článku II. Prevádzkovateľ Osobné údaje vymaže.

Účastník je povinný Prevádzkovateľovi poskytnúť len pravdivé a presné Osobné údaje. Za správnosť, presnosť a pravdivosť poskytnutých Osobných údajov je zodpovedný Účastník. Prevádzkovateľ za správnosť poskytnutých údajov nenesie zodpovednosť.

Prevádzkovateľ vynaloží maximálne úsilie, aby nedošlo k neoprávnenému spracovaniu.

Prevádzkovateľ je oprávnený odovzdať osobné údaje Účastníka tretím osobám:
– PZ Policajný zbor SR

Osobné údaje sú a budú spracované v elektronickej podobe neautomatizovaným spôsobom.

Práva Účastníka súvisiace so spracovaním

1. Práva Účastníka v súvislosti s ochranou osobných údajov:

  • požadovať od Prevádzkovateľa prístup k jeho Osobným údajom;
  • na opravu poskytnutých Osobných údajov;
  • na vymazanie poskytnutých Osobných údajov;
  • na obmedzenie spracovania Osobných údajov;
  • podať sťažnosť na Úrade pre ochranu osobných údajov;
  • právo na prenos osobných údajov na iného správcu;
  • právo namietať proti spracovaniu osobných údajov;
  • právo na odvolanie súhlasu.

2. Účastník môže svoje práva podľa ods. 1 tohto článku na e-mail adrese baworldwide@gmail.com

3. Práva podľa ods. 1 tohto článku písm. c) a d) nie je možné uplatniť v rozsahu a na účely uvedené v čl. II ods. 1 písm. a), b) a c) s výnimkou bodu ii) písm. c) čl. II, kedy je možné uplatnenie všetkých práv uvedených v ods. 1.

4. V prípade, že by sa Účastník domnieval, že Prevádzkovateľ vykonáva spracovanie jeho Osobných údajov, ktoré je v rozpore s ochranou jeho súkromného a osobného života alebo v rozpore s príslušnými právnymi predpismi, najmä ak sú Osobné údaje nepresné s ohľadom na účel ich spracovania, môže:

  • požiadať Prevádzkovateľa o vysvetlenie, a to e-mailom na adresu baworldwide@gmail.com
  • ak uplatní Účastník právo podľa tohto článku, je Prevádzkovateľ povinný odpovedať do 30 dní od prijatia žiadosti Prevádzkovateľom.

5.Prijatie žiadosti o uplatnení práva z článku IV., Bodu 1 a) a f) je možné iba prostredníctvom dátovej správy alebo listom s úradne overeným podpisom na adresu sídla spoločnosti. Súčasťou žiadosti je potrebné uviesť e-mailovú adresu, na ktorú bude potom zaslaný overovací e-mail na potvrdenie totožnosti žiadateľa.

6.Pokiaľ Účastník uplatní niektoré z práv z článku IV., Odsek 1, má Prevádzkovateľ právo žiadať preukázanie totožnosti Účastníka. Žiadosť o prístup k osobným údajom tak musí byť zaslaná z e-mailovej adresy žiadateľa. Ak bude žiadosť podaná inou formou, či z inej e-mailovej adresy, má Prevádzkovateľ právo požadovať dodatočné overenie formou odpovede na overovací e-mail. V prípade, keď žiadateľ nepreukáže svoju totožnosť do 14 dní od zaslania verifikačného e-mailu, nebude jeho žiadosť na uplatnenie práv z článku IV., Odsek 1 prijatá.

7.Prevádzkovateľ je oprávnený v prípade opakovanej a neopodstatnenej žiadosti o poskytnutie fyzickej kópie spracúvaných Osobných údajov účtovať primeraný poplatok za administratívne náklady s tým spojené.

Záverečné ustanovenia

Všetky právne vzťahy vznikajúce pri spracúvaní Osobných údajov sa riadia právnym poriadkom Slovenskej republiky, a to bez ohľadu na to, odkiaľ bol prístup k nim realizovaný. K riešeniu prípadných sporov vzniknutých v súvislosti s ochranou súkromia medzi Účastníkom a Prevádzkovateľom sú príslušné slovenské súdy.

Dotknutá osoba má právo obrátiť sa na Úrad na ochranu osobných údajov (https://dataprotection.gov.sk/uoou/sk).

Tieto Zásady nadobúdajú účinnosť dňom 11.11.2020

DODATOK:

Reklamno-propagčné fotenie

  1. Všetky fotky, ktoré boli vyhotovené na reklamno-propagačných akciach budú po spracovaní odovzdané objednávateľovi a následne okamžite vymazaný. Nebudú uložené, ani uverejnené bez súhlasu objednávateľa.
  2. Osoby, ktoré sú na týchto fotkách prijmú osobitné podmienky objednáveteľa, ktoré sú ustanovené a vyvesené na týchto reklamno-propagačných akciách.
  3. Za všetky tieto skutočnosti nesie zodpovednosť objednávateľ reklamno-propagačnej akcie.

COOKIE – INFORMÁCIE

Aké informácie zhromažďujeme?
Môžeme zhromažďovať, uchovávať a používať nasledujúce druhy osobných informácií:
1. informácie o vašom počítači a o vašich návštevách a používaní tejto webovej stránky (vrátane vašej IP adresy, geografickej polohy, typu prehliadača a jeho verzie, operačný systém, dĺžka návštevy, zobrazenie stránok a navigácia po webe)
2. informácie týkajúce sa všetkých transakcií realizovaných medzi nami a vami alebo vo vzťahu k tejto webovej stránke
3. informácie, ktoré ste nám poskytli za účelom registrácie u nás
4. informácie, ktoré ste nám poskytli pri prihlásení sa na stránky, e-mailové notifikácie
5. akékoľvek ďalšie informácie, ktoré sa rozhodnete nám zaslať;

Čo sú súbory cookies:
Za účelom zlepšenia poskytovaných služieb pre Vás využívajú naše stránky súbory cookie. Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré sa umiestnia v počítači alebo zariadení pri návšteve našej webovej stránky. Používaním súborov cookies nedochádza k porušovaniu zákona č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov, nakoľko ich používaním nezhromažďujeme osobné údaje a ani ich neposkytujeme tretím stranám. Každý užívateľ prezeraním našej webovej stránky súhlasí s ich používaním a ukladaním do jeho prehliadača. O tejto skutočnosti je upozornený pri návšteve našej webovej stránky a svoj súhlas prejavuje ďalším prezeraním našej webovej stránky.

Súbory cookies pomáhajú napr.:

  • k správnej funkčnosti našich stránok

Ďalšie informácie k súborom cookie nájdete napr. tu

Aké súbory cookie používame:
Súbory cookie používané na našich stránkach je možné z hľadiska ich trvanlivosti rozdeliť na dva základné typy. Krátkodobé tzv. „session cookie“ ktoré sú iba dočasné a zostávajú uložené vo Vašom prehliadači iba do tej doby, pokiaľ prehliadač zavriete, a dlhodobé tzv. „persistent cookie“, ktoré zostávajú uložené vo Vašom zariadení oveľa dlhšie alebo pokiaľ ich ručne neodstránite (doba ponechania súborov cookie vo Vašom zariadení závisí od nastavenia samotnej cookie a nastavenia Vášho prehliadača).

Z hľadiska funkcie, ktorú jednotlivé cookie plnia, je možné cookie rozdeliť na:

  • konverzné, ktoré nám umožňujú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov
  • trackingové (sledovacie), ktoré v kombinácii s konverznými pomáhajú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov
  • remarketingové, ktoré používame pre personalizáciu obsahu reklám a ich správnemu zacieleniu
  • analytické, ktoré nám pomáhajú zvýšiť užívateľské pohodlie nášho webu tým, že pochopíme, ako ho užívatelia používajú
  • esenciálne, ktoré sú dôležité pre základnú funkčnosť webu

Niektoré súbory cookie môžu zhromažďovať informácie, ktoré sú následne využité tretími stranami a ktoré napr. priamo podporujú naše reklamné aktivity (tzv. „cookie tretích strán“). Napríklad informácie o produktoch kupovaných návštevníkmi na našich stránkach môžu byť zobrazené reklamnou agentúrou, aby sme mohli lepšie prispôsobiť zobrazenia internetových reklamných bannerov na Vami zobrazovaných webových stránkach. Podľa týchto údajov Vás však nie je možné identifikovať.

Na našich stránkach využívame nasledujúce súbory cookie:

Vydavateľ/ Názov cookieTypTrvanlivosť
AdWordsTracking, Remarketing90 dní
FacebookTracking, Konverznýpersistent
Google Analytics
(_ga, cid, utmv, utmz, utma, utmb, utmc)
Analytical, Trackingpersistent
6 mesiacov
persistent
6 mesiacov
persistent
persistent
session
php,phtml,php3Essentialmôže sa líšiť

Ako odmietnuť používanie súborov cookie:
Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení. Súbory cookie je možné pomocou Vášho webového prehliadača odmietnuť alebo nastaviť používanie len niektorých súborov cookie.

Medzinárodné dátové prenosy:
Informácie, ktoré zhromažďujeme môžu byť uložené, spracovávané a prenášané medzi ktorýmikoľvek krajinami v ktorých pôsobíme a môžu byť použité v súlade s týmito zásadami ochrany súkromia.

Výslovne súhlasíte s takýmito prevodmi osobných údajov.

Zmeny zásad:
Zásady ochrany osobných údajov môžeme aktualizovať bez predošlého upozornenia, zverejnením novej verzie na našich webových stránkach. Stránku by ste mali priebežne kontrolovať, aby ste sa oboznámili s prípadnými zmenami.

0
    0
    Košík
    Vás košík je prázdnyDo obchodu